Avatud vee-ettevõtete päevad!

Eesti Vee-ettevõtete Liit (EVEL) on teinud üleskutse vee-ettevõtetele avama oma uksi külalistele, näitamaks vee-ettevõtete olulist panust puhta joogivee tagamisel ning reovee puhastamisel.

 

AS Võru Vesi kutsub Teid AVATUD USTE PÄEVALE 26. mail 2023!

 

Tule perega, võta sõber kaasa ja saad teada, kuidas reoveest saab jälle puhas vesi!

 

Avatud uste päeval saab näha, kuidas tarbitud vesi jõuab reoveepuhastisse ja milliseid põnevaid tehnoloogilisi lahendusi kasutatakse selleks, et reoveest saaks jälle puhas vesi, mida võib julgelt keskkonda tagasi suunata. Saab näha, millisel viisil eraldatakse reoveest sete ja mida sellega edasi tehakse. Kindlasti kuuleb huvitavaid lugusid reoveepuhasti töös ettetulevatest üllatustest.

26. mail oleme korraldamas ekskursioone Võru linna reoveepuhasti territooriumi „õpperajal“, mis on tähistatud värskelt valminud infotahvlitega. Kohapeal on võimalik tutvuda AS Võru Vesi kontoriga, saab ülevaate ettevõtte tegevustest ja arengusuundadest. Võimalusel saame tutvustada AS-ile Võru Vesi kuuluvat tehnikat ning masinaparki.

Ekskursioonid algavad kell 12:00 ja 15:00 ja kestavad orienteeruvalt 1,5 tundi.

Suurematel gruppidel (alates 10 inimest) palume registreerida hiljemalt 25.maiks kell 12:00 helistades meie telefonile nr 782 8334 või kirjutades e-posti aadressile: voru.vesi@voruvesi.ee.

Ekskursioon toimub välitingimustes, mistõttu soovitame valida mugavad ja ilmastikule vastavad riided ning jalanõud.

Üritus on kõigile huvilistele tasuta!